Obra nova

Els professionals informen

La llarga durada d'una obra ve donada tant pel material que s'utilitza com per la manera de col·locar-lo. La indústria del metall s'ha mobilitzat per tal de donar a conèixer aquest material als professionals de les cobertes. Tots els experts del ram tenen el coure i el zenc en molta estima i hi reconeixen materials de gran qualitat que, alhora, són agradables de treballar.

Amb el pas del temps, el coure, el zenctitani i l'inox, són altament resistents a la corrosió, un mal que amenaça la major part dels altres materials; a més, els agraden les atmosferes urbanes i l'aire de mar. Indiferents a les variacions de temperatura, resisteixen tant el rigor dels hiverns de muntanya com els estius tòrrids de les regions més caloroses.

Siguin quines siguin les condicions climatològiques, no s'alteren per res: estan fets per durar. La vida d'aquests materials duplica o fins i tot triplica la dels altres materials.

L'elecció d'aquests materials per a l'evacuació de les aigües pluvials de cases i immobles és la millor garantia d'una durada incomparable i d'una seguretat total.